Simona Halep, antrenor: E un om fantastic!

Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep, într-un interviu acordat The Guardian, a dezvăluit cum a schimbat-o câștigarea titlului de Grand Slam, dar și ce sacrificii a fost nevoită să facă.

„Totul în viața mea a fost până acum despre tenis. Nimic altceva nu a contat. Poate, din acest motiv a devenit la un moment dat prea mult. De aia am suferit și m-am consumat", a spus Simona Halep pentru The Guardian.

„Acum, că am câștigat un Grand Slam, am început să mă bucur mai mult de viață. Îmi place să ies mai mult, să îmi fac prieteni. Sunt mai deschisă. Înainte să câștig Roland Garros, eram foarte concentrată", a mai spus Simona Halep.

„Am experiență și din acest motiv am decis să rămân fără antrenor pentru câteva luni. Vreau să fiu mai relaxată. Am avut foarte multă presiune anul trecut, din partea oamenilor, din partea celor din jurul meu. Toată lumea vorbea despre un titlu de Grand Slam. (...) Trebuie să îmi găsesc un antrenor. La acest nivel, este imposibil să te descurci de unul singur. Nu știu dacă va fi tot Darren. Ce pot spune este că sper, pentru că este un om fantastic", a declarat sportiva din Constanța.

VEZI ȘI: Halep, Neagu, Pintea, Gavril, sondajul momentului. Cine a dat LOVITURA

VEZI ȘI: EXCLUSIV Iohannis, refuz nominalizare șef de Stat Major. "Lovitură mortală"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel