Simona Halep - Angelique Kerber. Românca nu are secrete pentru antrenorul lui Kerber

Simona Halep, locul 1 WTA, și Angelique Kerber, locul 16 WTA, vor evolua, joi, în semifinala de la Australian Open 2018.

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei, anticipează un meci de mare luptă. "O știu foarte bine pe Simona, pentru că am lucrat împreună timp de un an, în 2014. E o jucătoare care, precum Angie, încearcă să returneze toate mingile și să atace cu backhand-ul. Va fi o mare luptă, un meci precum un joc de șah", a spus antrenorul.

Simona Halep şi Angelique Kerber s-au întâlnit de opt ori până acum, iar scorul meciurilor directe este 4-4.  

Declarații Simona Halep

"Până la semifinală de joi o să mă relaxez, nu fac nimic special. O să stau în camera mea și o să mă uit la tenis și o să fac tratament. Plictisitor! (...) Cu Kerber va fi al doilea maraton la acest turneu pentru mine. Dar sunt obișnuită, o cunosc foarte bine. E o adversară foarte puternică, îi place să joace la Melbourne. A început să-mi placă și mie. După doi ani în care am pierdut încă din primul tur, acum cred că am obținut un rezultat mai bun. Vreau să intru pe teren, să dau tot ce am mai bun, așa cum am făcut-o în ultimele meciuri. Nu mă gândesc la rezultat. Mai ales că am trecut prin multe la acest turneu. Trebuie să fiu al cel mai înalt nivel ca să câștig

Nu am favorită în meciul dintre Mertens și Wozniacki. Jucătoarea mai bună să câștige. Mertens joacă bine, am văzut-o un pic marți. Și Wozniacki joacă bine. Va fi un meci interesant, dar vom vedea ce se întâmplă joi.

Am început să nu mă mai gândesc la rezultate și la meciuri, ci să mă preocup de cum va fi glezna în următoarea zi. Dar rezistă, după acest turneu o să am mai multă grijă de ea", a spus Simona Halep la conferința de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel