Simona Halep - Alison Riske, în primul tur la Roland Garros

Simona Halep, va juca în prima rundă a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, cu americanca Alison Riske, potrivit tragerii la sorţi efectuate joi, la Paris.

Halep (26 ani), lider mondial şi principala favorită şi finalistă la ediţia de anul trecut, are 2-0 în meciurile directe cu Riske (27 ani, 105 WTA), pe care a mai învins-o în 2015, la Roma, în turul al doilea, cu 6-3, 6-0, şi anul trecut în primul tur la Beijing, cu 6-3, 3-6, 6-2.

Riske are totuşi o victorie în faţa Simonei, la junioare, în 2007, la Orange Bowl, cu 6-3, 6-2.

A doua favorită de la Roland Garros, daneza Caroline Wozniacki, o va înfrunta în prima manşă pe americanca Danielle Collins.

Alte meciuri

Garbine Muguruza (Spania), cap de serie numărul trei, va avea un meci dificil în primul tur, cu rusoaica Svetlana Kuzneţova, campioană la Roland Garros în 2009, ucraineanca Elina Svitolina (N. ), care a câştigat recent turneul de la Roma, va juca în prima rundă cu australianca Ajla Tomljanovic, în timp ce deţinătoarea titlului, letona Jelena Ostapenko (N. 5) va primi replica ucrainencei Katerina Kozlova în primul tur. Serena Williams, fostul lider mondial, va juca în primul tur cu Kristyna Pliskova (Cehia).

În potenţialele sferturi de finală ar putea avea loc meciurile Halep - Caroline Garcia (Franţa/N. 7), Muguruza - Karoline Pliskova (Cehia/N.6), Ostapenko - Svitolina şi Petra Kvitova (Cehia/N. 8) - Wozniacki.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel