SIMONA HALEP a plecat spre SINGAPORE, pentru TURNEUL CAMPIOANELOR 2014

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep s-a refăcut complet după accidentarea la coapsă şi este pregătită pentru participarea la Turneul Campioanelor 2014. "Mi-am dorit foarte mult să ajung la acest turneu şi voi da totul pe teren", a spus românca înainte să plece spre Singapore.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Cea mai bine clasată jucătoare din România în clasamentul WTA a plecat spre Singapore, unde va juca în premieră la Turneul Campioanelor. Simona Halep a avut două săptămâni de repaus, provocate de accidentarea la coapsă care a obligat-o să abandoneze în sferturile de finală la Beijing.

Vezi și: Lovitură grea pentru Halep înainte de Singapore! Vezi grupele posibile

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Mă simt foarte bine, m-am recuperat. Am făcut tratament zilnic, ceea ce mi-a prins foarte bine și acum m-am antrenat full. Nu am avut dureri, sunt pregătită și aștept cu nerăbdare să ajung acolo. Am emoții normale, pentru că merg la un turneu și am emoții întotdeauna, dar sunt emoții pozitive. Mi-am dorit foarte mult anul acesta să ajung la acest turneu, așa că voi încerca să mă bucur total pentru participarea mea acolo și să dau tot ce pot" a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Pentru mine nu este o chestiune foarte importantă locul pe care mă aflu în clasament, imi place doar să joc, să câștig meciuri cât mai multe și să câștig și titluri dacă se poate. Clasamentul nu cred că va conta atât de mult cât contează jocul pe care îl faci în timpul unui meci și ce poți să faci la un anumit turneu", a adăugat constănțeanca.

Citește și: Surpriză! Sharapova o ia pe urmele lui Halep, înainte de Singapore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel