Simona Halep a câștigat Fed Cup Heart Award 2014

Simona Halep, cea mai bună tenismenă din România a momentului, a câștigat joi trofeul Fed Cup Heart Award 2014, pentru zona Europa/Africa a Cupei Federației, a anunțat Federația Internațională de Tenis (ITF).

Simona Halep (numărul 5 mondial) a avut-o contracandidată pe olandeza Kiki Bertens, scrie Agerpres. Premiul Heart Award recunoaște meritele jucătorilor care își reprezintă țara în mod deosebit, arătând sacrificiu, curaj și atașament în timpul meciurilor din Fed Cup.

Românca a fost desemnată câștigătoare pentru zona Europa/Africa a Cupei Federației pe baza voturilor acordate în perioada 3-28 martie de peste 60.000 de fani ai tenisului pe site-ul Fed Cup.

Simona Halep a fost nominalizată pentru revirimentul său din meciurile desfășurate în primul tur al Fed Cup, când a pierdut primul meci în trei seturi în fața unguroaicei Timea Babos, dar apoi le-a învins în două seturi pe următoarele două adversare, britanica Johanna Konta și ucraineanca Elina Svitolina, ajutând echipa României să se califice la barajul pentru Grupa Mondială II.

Vezi și: Simona Halep, anunţ neașteptat din partea specialiștilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel