Simona Halep, clasament WTA. Pe ce loc se află românca

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep ocupă în continuare locul al treilea în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), publicat luni, la fel ca şi săptămâna trecută. 

Halep se află la 469 de puncte de liderul Naomi Osaka (Japonia) şi la 153 de a doua clasată, cehoaica Petra Kvitova. Simona Halep are un avans de 462 de puncte faţă de germanca Angelique Kerber, aflată pe poziţia a patra. În top 17 mondial nu s-a produs nicio modificare faţă de săptămâna trecută. Grecoaica Maria Sakkari, care a cucerit titlul la Rabat, a reuşit un salt de 12 locuri, fiind acum pe 39. Elveţianca Jil Teichmann, câştigătoarea turneului de la Praga, a intrat în premieră în top 100, pe locul 87, după un salt de 59 de poziţii. 

România are patru jucătoare în top 100, celelalte trei fiind Mihaela Buzărnescu, pe 31, după ce a coborât două poziţii, Sorana Cîrstea şi Irina-Camelia Begu, care se menţine pe 93, respectiv 96. La dublu, România are în continuare şapte jucătoare în prima sută, Mihaela Buzărnescu pe 30 (-3), Irina Begu pe 33 (+1), Raluca Olaru pe 39 (-6), Monica Niculescu pe 46 (+1), Irina Bara pe 66 (0). Sorana Cîrstea pe 79 (-3) şi Andreea Mitu pe 86 (+1). 

În clasamentul WTA Race, pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen, Halep se menţine pe locul 10. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel