Silviu Predoiu, fost director SIE, consilierul lui Victor Ponta. Care mai este relația cu George Maior

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Generalul pensionar Silviu Predoiu, cel mai longeviv director operativ al SIE, este consilierul lui Victor Ponta. Liderul Pro România a explicat această decizie. 

Victor Ponta a confirmat, la B1 TV, că este consiliat de Silviu Predoiu, fost director în SIE. El a precizat: ”Dl Predoiu nu mai este în serviciu, este un om liber. Pentru mine, e utilă (n.r. apropierea lui Silviu Predoiu de politică și de el, Victor Ponta). Pot să discut și să întreb niște lucruri, nu legate de serviciu, niciodată nu l-am întrebat că nu mi-ar spune, dar pot să discut cu cineva care are mintea deschisă și care nu e în politică zi de zi. Dacă stai doar cu politicieni, riști să stai doar în bula ta și să nu știi ce se întâmplă în afară”. 

Întrebat pe ce îl consiliază Silviu Predoiu, Victor Ponta a răspuns: ”În special pe ceea ce se întâmplă la nivel internațional cu repercusiuni în România. Da, chiar pot să discut cu dl Predoiu să-i cer părerea, că nu mai are informații”. 

Cât despre comunicarea cu George Maior, Victor Ponta a răspuns: ”comunic mult mai puțin”, fiind diferența de fus orar. ”Avem o relație de normalitate, dar nu comunicăm destul de des” a explicat Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel