Silviu Andrei, revoltat: Bătrâni? Nefolositori? Prea uzați?

Revoltat de modul în care sunt tratate, la angajare, persoanele în vârstă, Dj Silviu Andrei a postat un mesaj pe Facebook, prin care își exprimă nemulțumirea.

"Bătrâni? Nefolositori? Prea uzați? În România, dacă ajungi pe la 50, eşti uşor marginalizat profesional. E o practică totalmente aberantă aceea de a de "descotorosi" de oamenii cu experienţă şi de a-i înlocui cu tineri entuziaşti, dar fără capacitatea şi experienţa necesară de a performa. S-a cam exclus ucenicia, o perioadă de acumulare deosebit de importantă în cariera unui angajat. Totul din meschina raţiune financiară.

Tinerii acceptă puţini bani pentru că nu sunt pregătiţi cum trebuie, iar "bătrânii" îşi cunosc valoarea şi drepturile şi nu cedează în fata angajatorului uşor. Angajatorul ce face? Începe să-i caute "bube" "bătrânului. Îi este greu să plătească un ucenic care să înveţe 2-3 ani lângă un angajat calificat cu experiență şi caută să te zboare pentru a plăti mai puţin. E o discuţie lungă pe tema asta.

Personal, simt problema la nivelul serviciilor publice din România. Nu există prea mult personal calificat. În Paris, nu am zărit un ospătar sub 40 de ani. De ce? Pentru că ei ştiu să şi vândă ce e în menu, nu se rezumă doar la căratul farfuriilor la mese şi preluarea comenzilor. Întrebaţi un ospătar tinerel de la noi ce vă recomandă din menu. O să vă distraţi mult, dar pe banii voştri!", a scris Silviu Andrei pe Facebook.

Vezi și: Maurice, jurat "Bravo ai stil", mesaj critic: Devine periculoasă. Suntem mediocri

Dieta cu hrișcă. Slăbești și îți detoxifiezi organismul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel