Silvia revine la „Bravo, ai stil”. Surpriză de zile mari

Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezoane „Bravo, ai stil!", revine în fața juraților emisiunii.

În ediția de miercuri seară, difuzată începând cu ora 22:00, la Kanal D, atât juraților, cât și concurentelor "Bravo, ai stil!" li s-a pregătit o surpriză de zile mari. Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezoane ale show-ului de fashion, revine în platoul "Bravo, ai stil!"

Încă de la debutul acestui sezon, discuții aprinse între concurente și acuzații grave au fost lansate de acestea, curgând reproșuri cum că unele au parte de ajutorul unui stiliști, în conceperea anumitor ținute vestimentare. Pe parcursul edițiilor trecute, s-au purtat "bătălii" pe seama acestui subiect sensibil.

Astfel, mult menționată în conflictele concurnetelor, excentrica Silvia revine la "Bravo, ai stil!" pentru a lămuri lucrurile. Tânăra recunoaște că a fost contactată de concurente, dar că a refuzat orice colaborare. În schimb, aceasta deține informații cu privire la anumite concurente care ar beneficia de ajutorul unor stiliști în această competiție.

"Voi pe cine credeți că stilizez? Poate atât pe Bianca, cât și pe Corina! Poate pe amândouă, poate pe niciuna. Recunosc că am fost apelată, dar am refuzat", spune Silvia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel