Sile Cămătaru a fost reținut în Germania

sile
sile
 

Vasile Balint, cunoscut ca  IGPR a precizat că a primit o informare de la autorităţile germane pentru prinderea lui Sile Cămătaru. El se află în acest moment în custodia autorităţilor de acolo. Interlopul a fost prins într-o localitate de lângă Nurnberg, sâmbătă noapte. Informaţia a fost confirmată de autorităţile române.

 "Cu câteva minute în urmă, pe canalele de cooperare poliţienească internaţională s-a primit mesaj de depistare a celui în cauză. Mesajul e scurt, doar că e lângă o localitate de lângă Nurnberg. Nu am detalii...în jurul orei 2 noaptea", a declarat Adrian Dumitrescu, comisar sef Urmariri din cadrul IGPR.

 Până în prezent, poliţiştii au reusit să prindă doar 4 persoane din cele 18 căutate în cazul Cămătaru. Despre Nuţu Cămătaru, ei susţin că au informaţii, însă nu au reuşit să-l găsească încă.

 Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, vineri, de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare, judecătorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel