”Siguranță și Încredere” - Mihai Fifor: Nu este doar un slogan. Nimeni nu poate să facă rabat

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Ministerul interimar de Interne, Mihai Fifor, a făcut, marți dimineața, un apel către colegii săi din poliție să-și facă datoria, nu doar ”să vină la serviciu”.

Mihai Fifor s-a arătat, în continuare, indignat de atitudinea polițiștilor din Galați care au stat impasibili în fața acelei fetițe pline de sânge, susținând că dacă au greșit ei trebuie să plece. De asemenea, ministrul a mai spus:

I-am asigurat pe colegii mei de tot sprijinul necesar în desfășurarea misiunilor în bune condiții. Fie că sunt jandarmi, fie că sunt polițiști, fie că sunt, iată, ofițerii care lucrează la Caracal au în mine un partener și un spriijin, dar, solicit în același timp o maximă exigență în respectarea legii și principiilor care te fac să fii lucrător al MAI”, a spus Fifor în fața jurnaliștilor, la sediul MAI.

”Mă așteptam ca după tragedia de la Caracal foarte mulți dintre colegii mei să înțeleagă că așa nu se mai poate. Adică, venim la serviciu ca să ne facem datoria. Dar eu vă asigur că în perioada imediat următoare lucrurile se schimbă radical, pentru că această instituție, Ministerul Afacerilor Interne, trebuie să revină în încrederea publicului, așa cum a fost gândită și cum a fost construită. Până la urmă, nu îmi doresc ca ceea ce este inscripționat pe mașinile de poliție ”Siguranță și Încredere” să fie dor vorbe în vânt. Acestea nu sunt doar lozinci, ci un principiu de funcționare și nimeni nu poate să facă rabat de la acest lucru”, a mai declarat ministrul interimar al Ministerulului de Interne, Mihai Fifor.

Citește și: Protest 10 august. Mihai Fifor: Fac un apel la protestatari. Asta le solicit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel