Siegfried Mureșan, ales vicepreședinte al PPE

Eurodeputatul Siegfried Mureșan a fost ales, joi, vicepreședinte al Partidului Popular European la Congresul care a avut loc la Zagreb, în Croația, el precizând că un obiectiv prioritar al mandatului său va fi Bugetul multianual al Uniunii Europene post-2020.

„În mandatul meu de vicepreședinte, voi lupta în primul rând ca Partidul Popular European să fie partidul european care contribuie decisiv la întărirea României în Uniunea Europeană. Vreau ca Partidul Popular European să fie în continuare partidul care rezolvă problemele oamenilor, partidul care nu se joacă cu temerile europenilor, ci care oferă soluții ce funcționează în realitate.

Consider că trebuie să apărăm valorile europene. În România, noi, Partidul Național Liberal, am câștigat alegerile europarlamentare cu steagul Uniunii Europene în mâinile noastre. Apărând valorile europene în fiecare stat membru, așa cum am făcut și în România, îi vom avea pe oameni de partea noastră”, a declarat după votul din Congresul PPE Siegfried Mureșan, , potrivit unui comunicat remis Mediafax.

El a mai precizat că un obiectiv prioritar al mandatului său va fi Bugetul multianual al Uniunii Europene post-2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel