Sibiu, infirmieră moartă în spital. Al doilea deces într-o săptămână

Sibiu, Summit UE
Sibiu, Summit UE

O infirmieră a decedat în timpul serviciului, în spălătoria Secţiei de Diabet a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, la o săptămână după ce o asistentă medicală a murit la Spitalul de Pediatrie, la ieșirea din tură. 

'O infirmieră de 58 de ani a decedat sâmbătă, la serviciu, în timpul turei, în zona spălătoriei. S-au făcut făcut manevre de resuscitare. Era cunoscută cu patologie cardiacă. Urmează să se facă autopsia', a declarat duminică, pentru Agerpres, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al spitalului sibian.

Decesul va face obiectul unei anchete a inspectorilor de muncă având în vedere că infirmiera a murit în timpul programului de muncă şi, foarte probabil, şi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. În urmă cu o săptămână, o asistentă medicală de 30 de ani, de la Spitalul de Pediatrie, a decedat după ce a ieşit din tură. În cazul acesteia se aşteaptă rezultatele autopsiei. 

În cursul săptămânii, orașul Sibiu s-a aflat în centrul unui scandal național, după ce un ursuleț rătăcit în urbe a fost împușcat de autorități, incapabile să tranchilizeze animalul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel