Sibiu: Asistentă lovită de către un pacient pe care îl îngrijea

Spital
Spital

O asistentă medicală a fost lovită în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, de către un pacient care avea nevoie de îngrijiri medicale. 

Incidentul a avut loc după ce bărbatul a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe cu o ambulanță, după ce a produs un accident rutier în oraș, scrie Agerpres. Bărbatul violent a fost ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie.

"Ieri dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), în jurul orei 7,30 un pacient în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, a fost adus la UPU în urma unui accident rutier pentru a primi îngrijiri medicale. Pacientul a avut un comportament agresiv şi a agresat-o fizic pe una din asistentele aflate în tura de lucru pe cabinetul de Chirurgie din UPU şi care îi acorda îngrijiri medicale. Incidentul a fost aplanat de Poliţie, care se afla la faţa locului, şi de personalul medical. Pacientul a fost imobilizat şi a fost ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie. Asistenta agresată are o plagă la buza inferioară", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă.

Potrivit sursei citate, asistenta medicală nu a depus plângere la Poliţie. Şoferul care a cauzat accidentul rutier şi ulterior a lovit-o pe asistenta medicală la spitalul unde a fost transportat pentru tratament s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi tulburarea liniştii publice.

Vezi și: 

Un primar PSD întrerupe activitatea primăriei

Au fost inaugurate două camere sterile la Clinica de Pediatrie din Cluj-Napoca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel