EXCLUSIV  Sibiu. Actorii vor colinda pentru ajutorarea oamenilor străzii

colinde2
colinde2

O parte din actorii Teatrului Naţional 'Radu Stanca' din Sibiu vor susţine miercuri seara, în Piaţa Habermann din municipiu, un recital de colinde dedicat oamenilor fără adăpost, care vor primi o masă caldă dacă se numără printre spectatori, au anunţat organizatorii. 

Concertul de colinde va avea loc la ora 20.15 şi se intitulează 'Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!' 'Jucăm în luna decembrie şapte reprezentaţii cu spectacolul Ţesătorul de vise - Poveste de Crăciun, un spectacol care aduce în fiecare an multă bucurie şi colindul tradiţional tuturor celor care sunt alături de noi şi, ca de fiecare dată, şi în acest an toate cele şapte reprezentaţii sunt sold out. Sunt, totuşi, în jurul nostru (...) oameni pe care viaţa i-a adus într-un context în care nu mai au nimic, ori bucuria sărbătorii nu ar trebui să lipsească din sufletul nimănui.

De aceea, coborâm de pe scenă miercuri seara şi mergem să îi colindăm şi pe ei, cei care îşi petrec viaţa pe străzi şi sperăm ca demersul nostru să fie urmat de cât mai mulţi dintre spectatorii noştri. (...) Partenerii noştri vor oferi o masă caldă pentru toţi oamenii fără adăpost care vor veni la eveniment. Crucea Roşie, partener de organizare al acestui eveniment, recomandă ca pachetele donate de public oamenilor fără adăpost să conţină produse de igienă personală. Toate produsele vor fi ulterior distribuite de Crucea Roşie', a declarat actorul Florin Coşuleţ, printr-un comunicat de presă.

VEZI ȘI:

DIETĂ de Crăciun. NIMIC nu e INTERZIS, nutriționist sfaturi cheie

REȚETĂ Sarmale DIETETICE de Crăciun. Celebru NUTRIȚIONIST, PONTUL ZILEI


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel