Și-a înscenat propria răpire pentru un motiv incredibil

Un bărbat a fost acuzat că şi-a înscenat propria răpire.

Un american a fost acuzat că şi-a înscenat propria răpire pentru a nu plăti un pariu pierdut pe Super Bowl, câştigat anul acesta de cei de la New England Patriots, informează BBC. Robert Brandel, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit legat în camionul său, lângă Buffalo, în statul New York, miercuri. Bărbatul a declarat poliţiştilor că a fost răpit de doi bărbaţi înarmaţi cu două zile mai devreme - însă poliţia a suspectat încă de la început spusele sale, deoarece bărbatul părea proaspăt bărbierit şi calm, deşi era răpit de trei zile.

Oficialii cred în prezent că Brandel încerca să scape de plata sumei de de 50.000 de dolari (37.740 de lire sterline) pe care o datora după ce pierduse un pariu online. Potrivit poliţiei, bărbatul se confruntă cu acuzaţii de fraudă şi mărturie falsă. Potrivit acestuia, el i-a luat pe cei doi bărbaţi în camionul său luni pentru că pariaseră alături de el. Brandel susţine că bărbaţii l-au ameninţat cu o armă, i-au furat 16.000 de dolari în numerar şi l-au forţat să-i ducă cu maşina în vestul statului New York timp de două zile, înainte a-l lega şi lăsa într-un parc auto.

Poliţia a devenit însă în curând suspicioasă cu privire la această versiune a evenimentelor. 'Anchetele şi interviurile ulterioare au arătat că această poveste elaborată a fost fabricată', a indicat poliţia într-o declaraţie. Brandel urmează să apară în faţa instanţei la sfârşitul acestei luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel