Și-a abandonat copiii pe câmp. Mamă de 26 de ani, anchetată de poliție

Mașină de poliție
Mașină de poliție

Poliţiştii din Botoşani au început o anchetă penală faţă de o femeie de 26 de ani pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie, după de aceasta şi-a abandonat copiii minori.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, cei doi copii, de patru şi, respectiv, şase ani au fost găsiţi pe un câmp de pe raza comunei Ungureni.

"În ceea ce priveşte cazul celor doi minori de la Ungureni care au fost găsiţi pe câmp, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie. Mama acestora a fost identificată, are 26 de ani, este din comuna Băluşeni şi a fost condusa la sediul Poliţiei pentru audieri", a afirmat Maria Carpm purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Cei doi copii au fost internaţi într-un centrul de primire a minorilor în regim de urgenţă din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani. Aceştia au fost identificaţi, duminică după-amiază, pe un câmp din comuna Ungureni, de o localnică. Micuţii i-au spus femeii că sunt plecaţi de acasă de două zile. Botoşăneanca a sunat la 112, iar micuţii au fost preluaţi de un echipaj de poliţie.


Vezi și: 

Incendiu de pădure. Intervenție de urgență: zeci de pompieri, jandarmi și voluntari

Demisii după ședința CSM. Doi procurori, gest de revoltă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel