Sharon Stone a fost blocată pe o aplicație de întâlniri

Sharon Stone
Sharon Stone

Actrița Sharon Stone a făcut apel pe Twitter către fondatorii aplicației Bumble (Bondar), după ce contul său de pe aplicație a fost închis: 

”Am folosit aplicația de întâlniri Bumble și mi-au închis contul. Unii utilizatori au raportat că nu pot să fiu chiar eu. Bumble, dacă sunt eu, mă excludeți? Nu mă dați afară din stup." a scris actrița pe contul său de Twitter.

Cei de la Bumble s-au grăbit să îi deblocheze contul lui Stone și au declarat că se bucură o aibă în comunitatea lor.

Sharon Stone a devenit celebră în anii 1990 după ce a jucat în filme precum Total Recall, The Mighty sau Casino. Cea mai celebră scenă a ei este însă parte din filmul Basic Insrinct, când în timpul unui interogatoriu își desface picioarele, deși avea fustă scurtă și nu avea lenjerie intimă.

Actrița a fost căsătorită de două ori, prima dată cu producătorul Michael Greenburg și apoi cu jurnalistul Phil Bronstein. În 2014 a declarat că este „disponibilă pentru întâlniri" și că „îi plac bărbații înalți".

Bumble este o aplicație ce este utlizată în special în Canada și SUA. Aceasta pune în legătură oameni care caută iubirea, prietenia sau orice altceva. Utilizatorii pot filtra persoanele pe care le găsesc în funcție de sex, vârstă și distanța pe care sunt dispuși să o parcurgă. Dacă utilizatorii își dau „like" reciproc, atunci ei sunt un „match" și pot începe să comunice.

Ce este specific acestei aplicații este că numai femeile pot iniția dialogul și ele trebuie să trimită primul mesaj. Fondatoarea și CEO-ul companiei, Whitney Wolfe Herd susține că aceasta este un lucru necesar în urma mișcărilor #MeToo și #TimesUp. Dacă femeile sunt singurele care pot iniția dialogul, atunci ele se vor simți mai puternice în poziția lor de pe social media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel