Sfințire catedrală. Vanghelie: Am simțit

Duminică a fost sfințită Catedrala Mântuirii Neamului. Printre personalitățile invitate la marele eveniment s-a numărat și Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 al municipiului București, care a acordat un interviu reporterilor prezenți la fața locului. 

”Cred că este o realizare foarte mare. În următorii 100 de ani nu vom mai vedea o asemenea construcție în România. Sunt bucuros de două ori. O dată că am participat și a două oară că am pus umărul aici și am dat autorizația de construcție”, a spus Marian Vanghelie. 

Marian Vanghelie a fost întrebat de un reporter de la România TV dacă a cotizat la construirea Catedralei Mânturii Neamului, în calitate de primar.

”Cred că am fost printre primii participanți și am simțit acest proiect, cu toate că erau tot felul de zvonuri și tot de felul de ONG-uri care spuneau că nu e bine. Cred că este un lucru foarte bun și cum vedem în alte țări, când ne ducem și ne pozăm și rămânem cu niște amintiri plăcute, cred că trebuie să vină și oameni din alte țări, ca să vadă ce s-a realizat. Preafericitul Daniel este un om deosebit. Este alesul lui Dumnezeu și un foarte bun gospodar”, a declarat Vanghelie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel