Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Dacă ești în pană de idei și vrei să transmiți un mesaj inspirat, iată colecția de urări pe care ți-am pregătit-o.

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Îți urez „La mulți ani" pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavriil, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

Vezi și: Sfinții Mihail și Gavriil. De ce trebuie neapărat să aprinzi o lumânare azi

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele unui sfânt îţi urez multă sănătate şi fericire!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. La multi ani Sf Mihail si Gavriil – Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Vezi și: Albă ca Zapăda, prăjitura copilăriei. Rețeta cu aromă de sărbători. Noteaz-o de acum!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi cât mai frumoasă!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei va urez multa sanatate si fericire! La multi ani!

Vezi și: Minciunele cu miere și scorțisoară. Rețeta veche de la mamaie

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavriil!

Sfinții Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri. Ne gandim cu totii la tine si, pentru ca astazi este o zi speciala, iti uram un sincer "La multi ani!".

Vezi și: Cea mai bună salată orientală, rețeta. Secretul gustului delicios

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel