Urmărește emisiunea live


Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări

Pe 7 ianuarie, este prăznuit Sfântul Ioan Botezătorul. Dacă ești în pană de idei, îți oferim o colecție de mesaje și urări pentru cei dragi care poartă numele sfântului cinstit.

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar totuşi o să stau în casă Ioane şi o să beau în cinstea ta!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. E Sfântul Ioan, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, La Mulţi Ani Ioana şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: La mulţi ani, Ioane!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. La mulţi ani dragă Ioane şi mult noroc în viaţa ta şi să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

Vezi și: Sfântul Ioan Botezătorul, 7 ianuarie. Ce trebuie să faci în această zi, dacă vrei să-ți meargă bine tot anul

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani, Ioana!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Înlătură tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur ca Sfântul Ion, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sincera şi necondiţionată.

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Ne gândim cu toţii la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială îţi uram un sincer „La mulţi ani"!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. O prietenie sincera, înseamnă întotdeauna o legătura între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecata înţeleaptă, viaţă lunga pământească, ce doreşti să se împlinească!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă...La Mulţi Ani!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani Ionuț!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani Ionela!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, şi un sincer: La mulţi ani, Ioane!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, Ioane!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Îl sărbătorim pe Sfântul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasa! La mulţi ani!

Sfântul Ion. Cele mai frumoase mesaje și urări. Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel