Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări

Pe data de 8 septembrie, credincioșii ortodocși și catolici prăznuiesc o mare sărbătoare, Nașterea Maicii Domnului. În această zi sfântă se urează La mulți ani tuturor celor care poartă numele de Maria, Marian și derivate. 

Iată mai joi cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiteți celor dragi ce poartă numele Sfintei Maria:

O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguța cu toți cei din jurul tău!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului 'La mulți ani!'

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria!

La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Mesaje și urări de Sfânta Marie, 8 septembrie


Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La mulți ani!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Maria!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

Citește și Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. E mare PĂCAT să faci asta

Fie ca Sfântă Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îți călăuzească pașii si sa iți lumineze calea in viată.

O zi frumoasă este ziua numelui tău! Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani, Maria!

Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântă Maria!

În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria al cărei nume îl porți să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel