Sfânta Maria, 15 august. Viorica Dăncilă, vizită la Mănăstirea Putna

Andrei Itu / 15 aug 2019 / 13:21
Viorica Dancila
Descriere foto: Viorica Dancila

Cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, Premierul Viorica Dăncilă a efectuat o vizită la Mănăstirea Putna.

Viorica Dăncilă s-a închinat și a depus flori la mormântul lui Ștefan cel Mare. Aceasta s-a rugat și la moaștele Sfântului Iacob putneanul, dar și la mormintele sfinților de la sihăstria Putnei. După ceremonia religioasă, Dăncilă a vizitat muzeul mânăstirii.

Întrebată cu ce gânduri se duce la Putna, Dăncilă a răspuns: „Cu gânduri bune, cu dorința de a aduce mai multă solidaritate și mai puțină ură între români. Și cred că acest lucru ar trebuie să ni-l dorim toți care ne dorim binele acestei țări.

Și cred că măcar atunci când vin sărbătorile am putea să fim mai buni și să lăsăm deoparte lucrurile care ne despart și să vedem lucrurile care ne unesc. Și lucrurile care ne unesc trebuie să le avem în vedere atunci când avem în vedere atunci când ieșim în spațiul public și jignim, când venim cu atac verbal foarte puternic și cred că nu așa suntem noi românii”. a spus Dăncilă.

Peste 1.500 de oameni au mers la Mănăstirea Putna cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului. Premierul Dăncilă a mers împreună cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.