Noi declarații la Borza Analytica în scandalurile momentului

Irina Constantin / 23 mai 2018 / 19:05
Remus Borza
Remus Borza

Sergiu Oprescu, președintele Asociației Române a Băncilor și președintele Alpha Bank România, vine joi, 24 mai 2018, la DCNews. 

Sergiu Oprescu este invitatul lui Remus Borza în emisiunea ”Borza Analytica” de la DCNews, de joi, 24 mai 2018, de la ora 11:00. 

Urmăriți live emisiunea ”Borza Analytica”, joi, de la ora 11:00, cu invitatul special al lui Remus Borza: Sergiu Oprescu. 

 

De peste zece ani, Sergiu Oprescu conduce cea mai mare bancă cu acționariat grecesc din România și de trei ani este în fruntea Asociației Române a Băncilor (ARB), căreia i-a dat o cu totul altă față. Oprescu este una dintre cele mai cunoscute și ascultate voci din domeniul bancar. 

Sergiu Oprescu a fost reales, la începutul lunii mai, în funcţia de preşedinte al Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor, pentru un al doilea mandat. 

Despre emisiunea Borza Analytica

"Borza Analytica" este un concept nou de emisiune de analiză care a debutat în spațiul online. Remus Borza este cel care analizează principalele subiecte ale săptămânii care afectează sau influențează parcursul României și, implicit, al românilor.

[citeste si]