Serghei Mizil, scos din minți de Irinel Columbeanu: Îmi e scârbă!

Serghei Mizil a fost scos din minți de Irinel Columbeanu! Omul de afaceri a afirmat că o ducea rău pe vremea comunismului, lucru infirmat de actor. 

În tinerețe, acesta a făcut parte din gașca în care erau Mădălin Voicu, Serghei Mizil și Nicu Ceaușescu.

Serghei Mizil susține că Irinel Columbeanu o ducea regește pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, pentru că era fiu de demnitar. Tatăl lui Serghei a fost și el ministru al Educației, dar și al Finanțelor. Deranjat de afirmațiile făcute de Iri, actorul nu l-a menajat deloc pe fostul lui prieten.

„He, acum zice că a fost dizident. Ăsta zice acum că n-a avut voie să lucreze. Era dizident cu piscină, cinematograf în vilă, jacuzzi şi duş scoţian. Se şi omora ăsta cu munca, îmi e scârbă. Mai venea la mare, la munte cu noi, datorită lu' tacsu", a declarat Serghei Mizil intr-un interviu din Jurnalul National, potrivit Cancan.

„Cu toții eram niște amărâți, trăiam ca niște animale", a declarat Irinel în urmă cu ceva timp. Omul de afaceri susține că degeaba avea tatăl său, Ion Columbeanu, 6.000 de lei salariu. Asta pentru că nu aveau pe ce să dea banii. Deși pe vremea comunismului, tatăl său era Secretar General al Guvernului, Iri susține că familia lui nu a avut un statut privilegiat. Absolvent al facultății de Electrotehnică din București, Irinel Columbeanu s-a îmbogățit din afaceri imobiliare și telecomunicații, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel