Serena Williams, wild card la Montreal

Bogdan Bolojan / 25 iul 2018 / 10:15
serena williams
serena williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fostă numărul unu mondial, a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului Rogers Cup, urmând să ia parte astfel la competiţia de categoria WTA Premier care va avea loc luna viitoare la Montreal, informează Reuters. 

Triplă câştigătoare a turneului canadian, Serena Williams, care a adus pe lume o fetiţă în septembrie 2017, iar luna aceasta a disputat finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, nu a mai luat evoluat la Montreal din 2014, când a ajuns până în semifinale. 

Rogers Cup se desfăşoară alternativ la Montreal şi Toronto, iar ultima prezenţă a americancei la această competiţie a fost la ediţia din 2015, când s-a oprit tot în penultimul act, fiind învinsă de elveţianca Belinda Bencic, care a câştiga ulterior trofeul, după o finală cu Simona Halep, actualul număr unu mondial, desemnată principala favorită la ediţia din acest an. 

"Serena i-a impresionat pe toţi cu viteza cu care a fost capabilă să revină la cel mai înalt nivel de joc. Ea a fost mereu o luptătoare şi a demonstrat-o încă o dată", a declarat directorul turneului canadian, Eugene Lapierre, într-un comunicat.