Serena Williams revine pe teren, la Fed Cup

Serena Williams
Serena Williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Wiliams (36 ani) va reveni pe teren la finele acestei săptămâni, cu ocazia întâlnirii dintre echipele Statelor Unite şi Olandei din Fed Cup.

Serena se întoarce în competiţie după ce a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă născută prin cezariană, şi după ce a dezvăluit că după naştere a avut mai multe cheaguri de sânge la plămâni, care au obligat-o să rămână la pat timp de şase săptămâni.

După ce a câştigat cel de-al 23-lea său titlu de Mare Şlem la Melbourne, Serena a mai avut o singură apariţie, la finele anului trecut, într-un meci demonstrativ disputat la Abu Dhabi pe 30 decembrie, pe care l-a pierdut însă în faţa campioanei de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko.

Meci demonstrativ pe 5 martie



După confruntarea din Fed Cup, Serena intenţionează să dispute un alt demonstrativ, pe arena Madison Square Garden din New York, pe 5 martie, după care urmează să participe la turneul de la Indian Wells, programat între 8 şi 18 martie.

Sora sa mai mare, Venus Williams, îi va fi colegă, alături de CoCo Vandeweghe, în echipa de Fed Cup, competiţie în care Serena nu a pierdut niciunul dintre cele 13 meciuri de simplu pe care le-a disputat până acum.

Ea a suferit un singur eşec, la dublu, alături de Alison Riske, în meciul decisiv cu Italia, din playoff-ul Grupei Mondiale, ediţia 2015, anul în care Serena Williams a participat ultima oară la Fed Cup.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel