Șerban Nicolae, suspendat. Codrin Ștefănescu: Lucruri ciudate în PSD. Tac de ceva timp

Șerban Nicolae FOTO AGERPRES
Șerban Nicolae FOTO AGERPRES

Codrin Ștefănscu a criticat suspendarea lui Șerban Nicolae, la Antena 3 și a susținut că "lista neagră este şi o ironie".

"Nu ştiu dacă aţi înţeles că, în momenul de faţă, în PSD, se întâmplă lucruri ciudate. De două zile, m-am referit mult şi la suspendarea din funcţie a lui Şerban Nicolae. Totuşi, la Congres, a primit un număr important de voturi. Numărul de delegaţi la Congres este calculat în funcție de membrii de partid, fiecare delegat reprezintă 500 de oameni care sunt membri de partid cu carnet. Adică 300 şi ceva de voturi pentru Şerban Nicolae înseamnă 150.000 de electori de ai noştri", a spus Codrin Ștefănescu.

"Am colegi care tac de ceva timp"

"Nu poate fi chiar aşa uşor sancţionat pe motiv că se exprimă în spaţiul public şi este regretabil că am colegi care tac de ceva timp şi nu au nicio reacţie. Totuşi Şerban Nicolae este colegul nostru, este omul care conduce grupul parlamentar al PSD la Senat, care a vorbit inclusiv în Parlament, la moţiunea de cenzură, şi a dat de pământ cu toţi adversarii şi este un bun orator. Este la fel de respectat în partid cum e Liviu Pleșoianu, Olguța Vasilescu, din aripa aia dură, oameni care nu s-au lăsat călcaţi în picioare. Ne-am apărat colegii ani de zile în momente foarte dificile, de mare abuz în România, de mari încălcări de lege, de mari protocoale secrete", a spus Codrin Ștefănescu.

"Lista neagră este şi o ironie pentru că adversarii noştri se întăresc pe zi ce trece, noi nu terminăm cu luptele interne", a mai susținut Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel