Șerban Nicolae, semnal pentru PSD înainte de votul din Parlament

Șerban Nicolae FOTO AGERPRES
Șerban Nicolae FOTO AGERPRES

Șerban Nicolae a transmis un mesaj către PSD-iști înainte de votul din Parlament.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a făcut un apel, luni, către colegii săi social-democrați să nu voteze pentru învestirea Guvernului Orban. De asemenea, a reamintit și jurământul depus de parlamentari la început de mandat.

„CĂTRE PESEDIȘTI

Acum trei ani, românii ne-au votat pentru ceea ce am spus că reprezentăm, pentru principiile și valorile în care credem. Ne-au votat și pentru promisiunile unui program de guvernare făcut pentru români și pentru România. Ștampila votului a fost pusă pe buletinul de vot cu cerneală autentică. Nu cu cerneală simpatică. Nu s-a șters nici după un an, nici după trei. Cei care ne-au votat cred în continuare în noi și în cuvântul nostru. Am făcut multe din cele promise și mai avem încă multe de făcut.

Putem să fim dezamăgiți în plan personal, putem să ne supărăm pe unii lideri, putem chiar să căutăm, conjunctural, alte soluții politice pentru a ne îndeplini mandatul primit. În Parlament suntem reprezentanții poporului român.

Românii nu ne-au votat ca să-i abandonăm. Nu ne-au ales ca să facem jocuri personale. Nu ne-au cerut să-i aducem la putere pe adversarii noștri și nici să facem meschine calcule politicianiste.

Vă asigur că trădarea celor care ne-au încredințat reprezentarea lor și guvernarea țării rămâne cel mai abject stigmat pe fruntea oricui. Indiferent de „explicație".

Repet formula de final a jurământului cu care toți ne-am început mandatul de parlamentar – „Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aşa să mă ajute Dumnezeu!" Să dovedim că nu am semnat jurământul cu o cerneală care s-a șters după trei ani!”, a scris, luni, Șerban Nicolae pe contul său de Facebook.

Parlamentarii se întrunesc, luni, de la ora 14:00, în ședință comună de plen, pentru a vota învestirea Guvernului Orban. Pentru a putea fi învestit sunt necesare cel puțin 233 de voturi.

VEZI ȘI: Alex Coita, surprins de Pro România. Scenariu dacă Guvernul Orban nu trece

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel