Șerban Nicolae rupe tăcerea după tragedia de la Caracal: Rădăcinile ticăloșiei sunt adânci și ascunse

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Șerban Nicolae a rupt tăcerea în urma tragediei de la Caracal.

„Am tăcut. Sunt părinte al unei fete de 15 ani și jumătate. Doar Dumnezeu știe ce e în sufletele părinților fetelor ucise.

În schimb, vorbesc putreziciunile. Știu exact ce trebuia facut și cum e mai bine. Știu exact vinovații și pedepsele. Fac zgomot și trag împrăștiat cu duhoarea mocirlei din care au apărut. Zodia cancerului social e vremea lor. Sezonul lor de vânătoare și de înmulțire. Sunt copii morți? Cu atât mai bine pentru goarnele abjecției. La "Colectiv", acum patru ani a funcționat. Au luat puterea, au făcut partide și politicieni noi, s-au regrupat și reorganizat. Tragedia altora e profitul lor”, a scris Șerban Nicolae pe contul său de Facebook.

„Rădăcinile ticăloșiei sunt adânci și ascunse”, a continuat acesta. „Nu vă faceți griji pentru cioloși, lăncrănjance, dogioaie și dănileți. Sunt uneltele vizibile, dar sunt consumabile. Ieftine. Urmează promisiuni și măsuri verbale. "Proiectele de țară", " parcursul euro-atlantic", "valorile europene", "statul de drept și lupta anti-corupție".

(...) Durerea părinților rămâne. Ca și acum patru ani...

Dumnezeu să aibă-n pază sufletele victimelor și să aline durerea părinților”, a mai scris Șerban Nicolae în mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel