Şerban Nicolae despre blocajul privind comisarul din partea României: Jocul politicianist al unora - aberant

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Senatorul social-democrat Şerban Nicolae consideră că blocajul din Parlamentul European privind numirea unui comisar din partea României este cauzat de 'jocul politicianist pe care îl fac unii', care este 'absolut aberant'.

'Din păcate, jocul politicianist pe care îl fac unii este absolut aberant, acolo e vorba de un loc alocat României, la propunerea Guvernului. În toate variantele, în toate ţările, lucrurile astea se desfăşoară în termeni raţionali. Spre exemplu, partidul domnului Macron a obţinut la alegerile din luna mai un scor aproximativ egal cu cel al PSD, clasându-se pe locul doi.

Cu toate acestea, partidul domnului Macron propune comisar european o persoană cu probleme mari de integritate, cu o speţă mai gravă decât cea pentru care Liviu Dragnea este acum în închisoare şi cu toate astea pe vot politic, pe interese, pe jocuri politicianiste care nu au nicio legătură cu interesele cetăţenilor europeni doamna propusă merge mai departe fără niciun fel de impediment', a declarat miercuri Şerban Nicolae.

El a adăugat că PSD a propus oameni care au capacitatea de a reprezenta în Comisia Europeană un punct de vedere în interesul românilor. 'Noi am propus oameni care au capacitatea de a reprezenta în Comisia Europeană un punct de vedere românesc în interesul românilor', a subliniat el, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel