Şerban Nicolae - Dacian Cioloş, scandal în direct la România TV

 Serban Nicolae
Serban Nicolae

Şerban Nicolae a reacţionat dur în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu de la România TV, după ce, prin telefon, Dacian Cioloş a acuzat Guvernul României că nu a dat ordonanţă pentru prelungirea votului în diaspora, în data de 26 mai. 

Şerban Nicolae l-a acuzat pe Dacian Cioloş de demagogie, afirmând că Guvernul nu poate da ordonanţă, în ziua alegerilor, pentru prelungirea votului.

Iată schimbul de replici dintre cei doi:

Dacian Cioloş: Guvernul acesta a dat ordonanţe pe bandă rulantă ca să rezolve problemele altora şi nu a fost în stare să dea OUG să modifice legislaţia ca să putem prelungi durata votului pentru câteva ore. 

Şerban Nicolae: -Dar nu despre asta e vorba domnule Cioloş, iertaţi-mă că intervin. Dar aţi fost premier şi s-au făcut alegeri. Acum a fost dublu ca număr de secţii de votare în străinătate faţă de cele pe care le-aţi organizat dumneavoastră. Pe lângă faptul că şi atunci au rămas români în afară care nu au apucat să voteze. Ştiţi foarte bine, dacă nu sunteţi demagog de profesie, că nu premierul prelungeşte durata votării. Chiar aşa aveţi impresia că sunteţi la şedinţa spiralei? Ştiu mai bine ca dumneavoastră totul, lăsaţi demagogia. (...) Cât de demagog să fiţi şi de incompetent? Se putea prelungi votarea prin ordonanţă?

Dacian Cioloş: Da, se putea, de ce să nu se poată? Pentru a prelungi perioada de vot, orice măsură care permite respectarea unui drept constituţional al unui cetăţean român poate fi luată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel