Șerban Ionescu, însoțit de o echipă SMURD, a fost transferat în Germania

serban-ionescu
serban-ionescu

Actorul Șerban Ionescu, însoțit de o echipă SMURD, a fost transportat, miercuri, cu o aeronavă privată în Germania, unde urmează a fi supus mai multor investigații pentru a i se stabili un diagnostic corect și tratamentul adecvat, a declarat pentru Mediafax, coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Opriţa.

Șerban Ionescu  a fost preluat de la Spitalul SRI din Baloteşti de un echipaj SMURD şi dus la aeroport, de unde a plecat cu o aeronavă privată spre Germania.

Pe toată durata zborului, actorul va fi însoțit de echipajul SMURD până la aeroportul din Munchen, de unde va fi preluat cu o ambulanţă şi dus la clinica privată unde urmează să fie tratat.

Diagnosticat în urmă cu un an cu borelioză, "boala cu 1.000 de feţe" provocată de înțepătura unei căpușe, actorul Şerban Ionescu va merge într-o clinică din străinătate întrucât în România nu există posibilitatea de a face investigaţii pentru stabilirea unui diagnostic concret, fiind un caz cu care specialiştii nu s-au mai întâlnit, declara ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi. "Există dificultate de diagnostic, nu avem posibilitatea de a face investigaţii, vorbim de două sau trei posibile diagnostice", a spus Vasile Cepoi.

Guvernul a suplimentat, la jumătatea lunii mai, bugetul Ministerului Sănătăţii cu 88.000 lei pentru tratamentul în străinătate al actorului Şerban Ionescu, banii fiind acordaţi din Fondul de rezervă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel