Şerban Copoţ pregăteşte o nouă carte pentru copii inspirată de aventura „Asia Express”

Serban Copot
Serban Copot

„Asia Express”, reality show difuzat în curând de Antena 1, este sursa de inspiraţie pentru noua carte a lui Şerban Copoţ, una dintre vedetele care concurează în acest sezon.

“Aveam în plan o carte de aventuri pentru copii, iar „Asia Express” a picat la ţanc. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am învăţat aici, foooarte multe situaţii prin care am trecut, motiv pentru care abia aştept să le povestesc copiilor. Vreau ca această carte să aibã şi o latură practică, copiii să înveţe şi să afle despre diverse tehnici care să îi ajute în viitor: cum se pot feri de anumite insecte, cum să înveţe să se orienteze, cum să îşi construiască un culcuş, etc.”.

(w670)

Pasiune pentru scris

Şerban Copoţ a publicat deja două cărţi dedicate celor mici, “Toi Patoi şi Moş Crăciun” şi “Aventurile lui Mao”, pentru ultima dintre ele fiind responsabil şi de ilustraţie. Pasiunea pentru scris a venit odată cu naşterea primului său băieţel, iar de atunci continuă să traducã lumea prin poveşti, pentru copii. Şerban Copoţ a plecat în cursa Asia Express alături de Cosmin Seleşi. Cei doi au pornit pe Drumul Elefantului în încercarea de a-şi depăşi limitele, de a trăi o experienţă fără egal şi, desigur, cu intenţia de a câştiga premiul pus în joc, 30.000 de Euro.

VEZI ȘI:

Florin Ristei, înlocuitorul lui Cosmin Seleși, la Te cunosc de undeva

Asia Express. Invitat surpriză la filmările celui de-al doilea sezon



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel