Urmărește emisiunea live


Septembrie. Zodii urmărite de ghinion în septembrie

Toamna vine cu probleme pentru mulți dintre nativii zodiacului. 

Iată care sunt zodiile care sunt urmărite de ghinion în luna septembrie:

Berbec

Luna septembrie este o lună a ghinionului pentru nativii născuți în zodia Berbecului. Proiectele de la serviciu sau cele personale pe care le au în derulare sunt sortite eșecului și pare ca nimic din ce fac nu iese bine.

Nativii nu trebuie să-și piardă însă încrederea, ci să fie perseverenți, deoarece ghinionul va dispărea spre finalul lunii.

Leu

Și pentru Lei, luna septembrie este o lună sortită eșecurilor. Lucrurile vor merge din rău în mai rău la locul de munca.

Nici acasă nu au parte de liniște și pace. Se anunță certuri în cuplu și probleme financiare. Este posibil să fie trădatți de prietenii pe care îi credeau apropiați.

Balanță

Pentru Balanțe, septembrie vine cu multe provocări și situații neplăcute. Nativii trebuie să învețe să-și asculte instinctele și să ia propriile decizii, daca vor ca lucrurile să se îndrepte. Daca pleacă capul la ce spun cei din jur vor avea parte numai de dezamăgiri.

Scorpion

Scorpionii au parte de o lună stresantă în septembrie. Dupa o perioadă în care s-au relaxat în concediu, se vor reîntoarce la muncă, unde vor fi nevoiți să facă față problemelor intrevenite în timp ce au fost plecați. Multe dintre acestea par imposibile și vor întampina în permanență situații nepravăzute care le vor pune bețe în roate. Trebuie să-și păstreze însă calmul dacă vor să reușească ce și-au propus.

Săgetător

Și Săgetatorii vor avea probleme în luna septembrie, însă problemele acestora sunt de ordin medical. Fie se vor confrunta cu o gripă ce îi ține în pat timp de multe zile, fie este vorba despre o intervenție chirurgicală ce necesită internarea pentru o lungă perioada, potrivit astrologie.acasa.ro.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel