Sepsi - Viitorul, finala pentru playoff. Neagoe: Sper să-l bat pe Hagi!

Viitorul
Viitorul

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat joi, că Gheorghe Hagi merită felicitări pentru rezultatele echipei FC Viitorul, dar speră ca în confruntarea de vineri dintre cele două formaţii covăsnenii să iasă învingători şi să-şi consolideze poziţia în play-off.

"Au mai rămas două etape, întâlnim, probabil, unii dintre cei mai buni adversari şi mă refer la Viitorul şi la CFR Cluj. Foarte important este jocul de mâine contra celor de la Viitorul. Chiar dacă am reuşit în tur să câştigăm cu 3-2 contra lor, Viitorul este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune echipe, cu jucători foarte valoroşi, chiar dacă mulţi dintre ei sunt tineri. Aşa cum am mai spus, Gică Hagi merită felicitări pentru tot ce a realizat cu această echipă şi cu proiectul lui, dar mâine seară eu sper să arătăm foarte bine şi în urma jocului să câştigăm cele trei puncte. Ar fi un pas mare, un pas foarte important pentru noi şi cred că ne-am consolida poziţia pe care suntem în acest moment. Este un joc foarte important şi îl tratăm ca atare. Şi cu 36 de puncte, cum suntem la acest moment, putem să ne calificăm în play-off, dar e în funcţie şi de celelalte rezultate. (...) Viitorul nu a marcat de şase jocuri, dar dacă nu eşti atent pot să-ţi înscrie două-trei goluri fără nicio problemă. Eu sper să nu reuşească mâine asta", a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sepsi are accidentați

Acesta a menţionat că în meciul de vineri, echipa din Sfântu Gheorghe nu se va putea baza pe Marko Simonovski şi Bryan Nouvier, care sunt accidentaţi, dar speră ca atât cei doi, cât şi mijlocaşului ofensiv costarican Dylan Flores, care a fost transferat joi de la Poli Iaşi, să se alăture lotului la următorul meci.

"Sunt convins că mâine stadionul va fi plin, suporterii vor fi alături de noi, pentru că au văzut că această echipă sincer merită să joace în play-off. (...) Am avut, cred eu, un parcurs foarte bun în cele 24 de etape, (...) am demonstrat că formăm o echipă puternică şi am încredere în jucători. (...) De asta nici nu am făcut foarte multe transferuri. Noi trebuie să fim conştienţi de valoarea noastră, putem să câştigăm împotriva oricărui alt adversar, am demonstrat acest lucru. (...) Mă bucur că am reuşit să îl aducem pe Flores, ni-l dorim de mai mult timp şi sunt convins că vom fi mai puternici cu el. Îi aştept şi pe ceilalţi jucători care sunt accidentaţi, Simonovski îşi va reveni, cel mai probabil, într-o săptămână, acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Bryan (Nouvier). Deci, ne vom putea baza pe ei, dar şi pe Flores, începând cu meciul de Cupă contra celor de la CFR", a mai spus Eugen Neagoe.

Meciul dintre Sepsi OSK şi FC Viitorul, din cadrul etapei a 25 a Ligii I de fotbal, se va disputa vineri, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel