Sepsi - Universitatea Craiova, primele declarații 'războinice'

Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova, a anunțat ce-și dorește cel mai mult de la meciul cu Sepsi, din etapa a doua a Play Off-ului.

Devis Mangia, a declarat miercuri că partida de vineri, din deplasare, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din etapa a doua a fazei play-off a Ligii 1 de fotbal, va fi una dificilă, menţionând însă ce îşi doreşte maxim de la acest joc. Va fi un meci important, un meci dificil, ei joacă pentru prima oară în istoria lor în play-off şi joacă şi acasă, trebuie să mergem acolo determinaţi. Sepsi este o echipă valoroasă, antrenată bine, are calitate, cu siguranţă va dori şi ea toate punctele însă şi noi vrem maxim. Avem şi noi jucători valoroşi, de calitate, a afirmat  antrenorul Craiovei.

El a mai menţionat că Ivan Martic este accidentat, în timp ce Fedele şi Meza Colli nu fac parte din lot. Accidentat este Martic. Fedele şi Meza Colli în acest moment sunt afară din lot. Este decizia clubului şi a antrenorului. Nu este vorba de conflict între mine şi jucători, a precizat tehnicianul. Mangia s-a referit şi la partida dintre FCSB şi Viitorul, din prima etapă a play-off-ului, încheiată cu victoria constănţenilor, rezultat care i-a urcat pe olteni pe locul 2 în clasament. FC Viitorul poate fi şi ea în luptă (pentru titlu - n.r.). Dacă eu sunt pe locul 1, ei pot termina pe 2 sau 3, nu e problemă, a spus amuzat Mangia.

Sepsi - Universitatea Craiova, vineri, ora 20.30

Pe de altă parte, antrenorul grupării din Bănie a apreciat că la echipele naţionale vor ajunge în această perioadă şase jucători ai Craiovei. În cadrul conferinţei de presă, fundaşul ivorian Stephane Acka a fost prezentat oficial. Acesta a spus că şi-a dorit să revină la echipă şi că nu a dat curs altor propuneri.

Universitatea Craiova va întâlni echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, în deplasare, de la ora 20:30, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Citește și:

Cristiano Ronaldo, comparat cu un 'marțian', după Juventus - Atletico Madrid

Portarul Loris Karius nu scapă de huiduieli și critici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel