Sepsi OSK - Dinamo. Scandal pe bilete

CM 2018: FIFA, procedură disciplinară împotriva federaţiei mexicane
CM 2018: FIFA, procedură disciplinară împotriva federaţiei mexicane

Anchetă după ce suporterii s-au plâns că nu au mai găsit bilete la meci.

Anchetă la Sfântu Gheorghe după ce mai mulţi suporteri s-au plâns de faptul că nu au mai găsit bilete la meciul cu Dinamo. Conducerea clubului a demarat o anchetă internă care a scos la lumină o serie de "abuzuri" legate de vânzarea acestora.

"Am urmărit cu atenţie nemulţumirile legate de vânzarea biletelor pentru meciul Sepsi OSK - Dinamo Bucureşti, pe care le considerăm justificate în urma unor analize interne. Ne cerem scuze faţă de suporterii care nu au reuşit să cumpere tichete după ce au stat în rând ore în şir. În urma verificărilor s-au constatat abuzuri la vânzarea biletelor, iar cei responsabili vor fi traşi la răspundere.

Am luat deja măsuri pentru a evita în viitor astfel de greşeli care aduc prejudiciu imaginii clubului şi care afectează atmosfera în rândul suporterilor. În viitor vom face tot ce este necesar pentru a-i recompensa pe suporterii noştri loiali, care au avut de suferit din cauze aflate ulterior de conducerea clubului", se arată într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare.  

[citeste si]

Biletele s-au epuizat în trei ore

Biletele pentru meciul dintre Sepsi OSK şi Dinamo Bucureşti, care se va disputa luni 30 aprilie, de la ora 18,00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în cadru etapei a 7-a din faza play-out a Ligii I de fotbal, au fost puse în vânzare marţi dimineaţă şi s-au epuizat în doar trei ore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel