Sepsi - Dinamo, violențe: ”Sunt în România și ar trebui să aibă mai mult respect”

Foștii dinamoviști Ianis Zicu și Mihai Teja le iau apărarea "câinilor" după incidentele din finalul meciului de la Sfântu Gheorghe, 2-0 pentru Sepsi.

Conform spuselor lui Ionel Dănciulescu, un fan al lui Sepsi a fluturat un steag în fața suporterilor dinamoviști, iar aceștia din urmă au escaladat gardul și de aici s-a pornit scandalul. 

"Cei de la Sepsi sunt în România și ar trebui să aibă mai mult respect. Trebuia să se ducă cu steagul lui Tandia, care a dat două goluri, nu cu cel al Ungariei", a declarat Zicu la Digi Sport, potrivit GSP.

"A fost un gest provocator, ironic. Nu e normal. Cei de la Dinamo au fost iritați după ce s-a fluturat steagul Ungariei"

Amintim că, incidentele au escaladat rapid, iar directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, s-a implicat personal pentru a aplana conflictul, dar a devenit victima forțelor de ordine. Vizibil afectat, Dănciulescu a fost purtat pe brațe de alți oficiali.

Partida a fost întreruptă minute bune, timp în care forțele de ordine au evacuat suporterii vinovați. Între timp, cei 5.000 de fani covăsneni strigau celebrul: "Ria, Ria, Ungaria"!, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel