SENZAȚIONAL! Cum arată sediul Google din Sidney

Google a lansat Nexus 5X și Nexux 6P în Australia și cu această ocazie juranliștii au fost invitați să facă un tur al clădirii.

Asta înseamnă să lucrezi pentru una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume.

Gestul făcut de Google care a surprins pe toată lumea

Ca dovadă că cei de la Google nu doar produc tehnologii pe bandă rulantă, ci și se implică în viețile utilizatorilor săi, aceștia au decis să îi facă o bucurie unei bătrâne de 97 de ani, pasionată de tehnologie. Roya Soleimani, reprezentat de relații publice de la Google, a declarat pentru Business Insider că ziua în care Olive Horrell, femeia în vârstă, a venit în vizită, a fost cea mai frumoasă zi de la Google.

Olive Horrel a crescut în lipsa electricității sau a instalațiilor sanitare. Când era tânără, aceasta visa să devină inginer, dar, tatăl său, care la rândul lui profesa această meserie, a descurajat-o, spunându-i că nimeni nu ar angaja o femeie în domeniul acesta.

Cu toate astea, Horrell a rămas pasionată de tehnologie întreaga viață, așa că în momentul în care s-a ivit ocazia de a-și pune o dorință, aceasta a ales să vină la Google. Pentru bătrânică, compania reprezintă însumarea tuturor tehnologiilor revoluționare care ies pe piață.

Cei de la Google au fost mai mult decât încântați să-i arate împrejurimile. Horrell s-a întâlnit cu echipa de la Doodle, a făcut un tur al campusului, s-a plimbat cu una dintre mașinile autonome și i-au fost prezentate proiecte în lucru pentru Google Translate, kit-ul pentru realitate virtuală Cardboard și pentru platforma de Fotografii.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel