Urmărește emisiunea live


Seniorii Sectorului 6, la picnic în Parcul Drumul Taberei

Seniori
Seniori

Întrebați ce își doresc să facă în săptămâna dedicată lor, seniorii din cadrul Centrului pentru Persoane Vârstnice “Floare Roșie” din Sectorul 6 au mărturisit că cel mai mult visează la o plimbare prin parcul copilăriei și al tinereții: Parcul Drumul Taberei, fostul Moghioroș.

Și cum astăzi, 2 octombrie 2019, ne-am bucurat de o zi frumoasă de toamnă, a fost momentul perfect pentru un picnic organizat în cel mai frumos parc din București.

Echipați cu mai multe coșuri de picnic, pline cu felii de chec, sandvișuri și mere, câțiva vârstnici au plecat în plimbare către Parcul Drumul Taberei.

Ajunși acolo, cei care au locuit în zonă au rămas impresionați de îmbunătățirile aduse parcului. “Am locuit chiar la blocurile aflate peste drum de parc și în zona asta mi-am petrecut foarte multe ore. Îmi place foarte mult cum arată acum, este mult mai multă verdeață,” a povestit domnul Ion, în vârstă de 74 de ani.

Surpriză pentru seniori

Picnicul seniorilor a fost cu atât mai frumos cu cât au primit și o vizită surpriză: primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a venit în parc special pentru a le povesti despre schimbările aduse acestui loc de relaxare și pentru a le prezenta personal noile amenajări.

“Mă bucur să vă văd în acest loc drag mie și să vă citesc pe chip bucuria că vă aflați în parcul tinereții. Ne-am luptat mult să oferim acestui parc imaginea pe care o merită și sunt extrem de încântat să am ocazia să vă arăt ce am reușit să facem în comunitatea Sectorului 6, comunitate căreia dumneavoastră i-ați oferit atât de multe”, le-a spus edilul.

Activitățile dedicate vârstnicilor au continuat și în cadrul Clubului Seniorilor “Mihai Eminescu” cu un atelier de decorațiuni handmade: “Arta frumosului”, la care au participat beneficiari ai atelierului de pictură ce se desfășoară în cadrul clubului.

Acțiunile de astăzi fac parte din campania Săptămâna Vârstnicului, organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Activitățile vor continua și în zilele următoare, cu noi ateliere și surprize dedicate seniorilor din comunitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel