Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Semnal de alarmă pentru o ZODIE! Mare atenție la Luna Nouă din 27 decembrie

Horoscop
Horoscop

În perioada 23 decembrie - 29 decembrie 2019, o zodie va fi cea mai petrecăreață dintre toate. Își va impresiona apropiații. Însă mare atenție la Luna Nouă. 

"Dat fiind faptul că Luna este în Săgetător, de Crăciun, vă face cei mai petrecăreți, cei mai dornici de a dansa, de a vorbi. Foarte puțin veți sta acasă. Luna în Săgetător vă dă nevoia de a vă etala reușitele din acest an. Însă nu exagerați, pentru că nu vă face bine nici vouă, nici celorlați. Pentru voi, conjuncția din 27 decembrie și Luna Nouă din Capricorn se întâmplă în zona financiară și ce ați putea schimba la anul. 

Atenție, este o schimbare care nu se întâmpla peste noapte, la care va trebui să munciți îngrozitor de mult! Este foarte important pentru voi să învățați să nu mai depindeți de ceilalți. Voi sunteți indenpendenți din fire, însă, în ultimul an, nu v-au ieșit lucrurile așa cum v-ți fi dorit. Ați căutat să vă împrumutați, ați căutat sprijin, pentru că aveați nevoie de o siguranță. 

O să sune un pic ciudățel, dar voi o să fiți clovnii petrecerii, săptămâna aceasta. Voi bucurați, voi întristați, voi le faceți pe toate", sunt previziunile astrale pentru nativii Săgetător, pentru săptămâna 23 - 29 decembrie 2019.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel