Selly, gest emoționant pentru o fată care vrea să devină vlogger: "Este precum copilul meu"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cel mai popular Youtuber din România a făcut un gest emoționant pentru o tânără, cu multe griji și probleme, care vrea să devină vlogger.

Selly este deja cunoscut pentru vloggurile sale amuzante ce strâng nenumărate vizualizări și reacții din partea milioanelor de fani. De această dată, cel mai nou video de pe canalul său de YouTube este altfel, este un vlog inedit cu un gest emoționant.

Cel mai popular vlogger din România a ales să-și doneze prima cameră cu care a început să facă vlogging în copilărie, un DSLR, Crinei, o fată plină de vise, dar cu o poveste de viață impresionantă.

"Astăzi o să vorbim despre o fată care are un vis. Un vis de a deveni vloggeriță. Are în spate un bagaj imens de probleme și un bagaj imens de griji, pe care niciun copil la 14 ani nu ar trebui să și le facă. Crina, este o fată din Călărași, care la 14 ani este o luptătoare extraordinară. Genul de piedici pe care viața le-a pus acestei fete, genul de greutăți pe care a trebuit să le înfrunte sunt de neimaginat", a povestit Selly în video-ul postat pe canalul de Youtube.

Mi-a schimbat viața pentru totdeauna

Selly i-a făcut Crinei o surpriză, în direct, la emisiunea „Deșteptarea" de la EuropaFm și, pentru că a fost impresionat de poveste ei, a ales să o ajute și să o încurajeze să-și continue visul.

"Prima cameră pe care eu am achiziționat-o din banii mei, în 2014. Aveam 13 ani, mă apucasem de vlog de un an și am strâns bani, în jur de patru luni, ca să-mi iau această cameră. Știu că arată ca și cum a fost folosită zi de zi, timp de trei ani, pentru că a fost folosită atât. A fost camera cu care a fost filmat tot ce ați văzut pe canalul ăsta, între 2014 și 2017. Este o camera perfect funcțională și este precum copilul meu. Camera asta m-a adus unde sunt astăzi și decizia mea de a investi primii bani făcuți din Youtube, într-o cameră, în loc de haine sau altceva, mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Este un obiect care îmi este extraordinar de drag. Dar este doar un obiect și dacă în mâinie altuiva, acest obiect poate fi de o valoare mult mai mare și poate ajuta o fată să-și dezvolte pasiunea, să-și dezvolte visul, atunci, Crina, camera asta ți-o voi dărui ție", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel