Șeful procurorilor din Caracal, maraton cu jurnaliștii de la SIIJ. ”Este extrem de rușinos”

Roxana Neagu / 29 aug 2019 / 16:01

Cătălin Zăvoianu a fugit ca la maraton de jurnaliștii aflați în fața SIIJ. 

”Trebuia să se facă maratonist, ne-a alergat foarte mult, zeci de metri am alergat după acest procuror care a rupt-o la fugă după audieri” a spus Roxana Ciucă, reporter Antena 3. 

Șeful procurorilor de la Caracal Cătălin Zăvoianu a luat-o la fugă de presă. Asta după ce a stat o oră și jumătate în Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiției (SIIJ) după audieri, pe motiv că era presa la poartă. În cele din urmă, el a ieșit de pe holul SIIJ, în fugă, alergând jurnaliștii și cameramanii până în zona Aviatorilor. 

”Este extrem de rușinos ca un prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Caracal să aibă asemenea gesturi” este de părere Roxana Ciucă. 

Cinci ore a fost audiat Cătălin Zăvoianu la SIIJ în dosarul cu privire la instrumentarea cazului Caracal. Dosarul este in rem. Cătălin Zăvoianu ar fi fost cel care, alături de primul procuror de caz din dosarul Caracal, Cristian Popescu, a stat la poarta lui Gheorghe Dincă până la 6 dimineața, pe motiv că perchezițiile nu se fac pe timp de noapte. 

În timp ce alerga, o jurnalistă a strigat la procuror: ”Nu vă e rușine?”.