Șeful care s-a mutat la job. Soluție și pentru București

job
job

Când vrei să ai succes la job, trebuie să-ți iei adio de la timpul liber.

Alistair Vigier, un antreprenor canadian, a luat decizia să se mute la birou pentru a economisi bani și timp, dar și pentru a trimite un mesaj investitorilor: a fost dispus să facă tot ceea ce a fost nevoie pentru ca firma lui să reușească.

Când a decis înființarea firmei de avocatură ClearWay din Toronto, Vigier a lucrat 70 de ore pe săptămână. A fost momentul când a luat în considerare posibilitatea de a dormi noaptea la birou. S-a informat pe Google și a găsit articole care spuneau că, în China, angajații companiilor de tehnologie locuiesc la locul de muncă pentru a evita traficul infernal de dimineață.

"Majoritatea oamenilor care locuiesc la birou nu sunt fără adăpost. Au o proprietate în afara orașului, așa cum este și cazul meu. Am luat decizia aceasta pentru că am crezut că voi transmite un mesaj important partenerilor mei, dovedind că sunt dispus să fac orice pentru succesul firmei pe care am creat-o - ClearWay”, a zis Vigier.

Bărbatul a povestit că doarme bine la birou și schimbarea aceasta a fost pozitivă deoarece a economisit o oră și jumătate pe zi evitând traficul, precum și costurile întreținerii unei mașini. Ar putea fi o idee bună și pentru București pentru a evita aglomerația. În Capitală, oamenii pierd două ore, cel puțin, dus-întors, birou - casă.

Dar cum își menține igiena?

Vigier s-a înscris la o sală de gimnastică din apropiere și face acolo duș, zilnic, după antrenament. Pentru curățarea hainelor, merge la spălătorie, iar.... de gătit, nici vorbă! Mănâncă fructe, nuci și batoane.

Totul mergea bine până când, într-o sâmbătă seara, un avocat al firmei a venit în zori la birou pentru un a-și lua un obiect personal. Avocatul l-a văzut pe Vigier și l-a întrebat: ”Locuiți aici?". Vigier i-a răspuns că rămâne doar câteva nopți. Situația aceasta l-a obligat să închirieze o cameră la un hotel timp de câteva nopți pentru a nega că locuiește la birou, scrie Lainformacion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel