Ședință CSAT. Teodorovici, mesaj pentru Iohannis: Domnule, ce înseamnă asta?

Baie de mulțime a președintelui Klaus Iohannis. Foto: Administrația Prezidențială
Baie de mulțime a președintelui Klaus Iohannis. Foto: Administrația Prezidențială

Întrebat ce îi va spune mâine preşedintelui Klaus Iohannis, în şedinţa CSAT, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat că face "apel la un comportament decent".

"Îi vom spune ce i-am zis mereu! Fac apel la un comportament normal, decent, la nivelul unei astfel de structuri, la nivelul acestei funcţii şi instituţii pe care o reprezintă dânsul, ca preşedinte al ţării. Îmi doresc un dialog între factorii de decizie, în această ţară. Uitaţi-vă la ce riscăm să ajungem în societate: aceste dezbinări, tot timpul râcă.  Îi aud pe unii în Parlament că dacă e să cadă moţiunea, hodoronc-tronc, rămân în stradă, până cade Guvernul. Domnule, ce înseamnă chestia asta? Noi avem o Constituţie. Sunt membri în Parlament, au jurat pentru respectarea acestei Constituţii. Domnule, du-te la vot! Într-un final, dacă nu te reprezintă acest Guvern, mergi la vot!", a spus Teodorovici, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Vezi și: Teodorovici: Trebuie să cadă capete. Să-și asume!

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării este programată mâine, 19 decembrie, după ce pe data de 11 decembrie a fost suspendată de preşedintele Klaus Iohannis.

Viorca Dăncilă: Am vorbit cu dl preşedinte 

"Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a fost suspendată de către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite. Drept urmare, preşedintele României a decis reluarea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în data de 19 decembrie, pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi", a informat Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că în şedinţa CSAT a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis doar problemele aflate pe ordinea de zi a reuniunii, precizând că subiectul bugetelor instituţiilor de securitate nu a fost abordat. Întrebată dacă în şedinţa CSAT a încercat să discute cu şeful statului pe problemele care există între cele două Palate, Dăncilă a răspuns: "În şedinţa CSAT am vorbit cu dl preşedinte doar despre punctele care s-au aflat pe ordinea de zi".

Vezi și: Teodorovici, mesaj ferm, după vizita în Cuba: Nu salvăm doar viața unui copil de PSD-ist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel