Ședință consiliu PSD. Oprișan: PSD-ul trebuie să facă dreptate

Cătălina Burghelea / 16 dec 2018 / 17:26
Marian Oprișan
Marian Oprișan

Marian Oprișan a declarat că PSD trebuie să facă dreptate în ceea ce privește reforma justiției, în ședința Consiliului Național al PSD. 

"S-a generat, prin protocoalele secrete, condamnarea a miilor de români, oameni de afaceri, politicieni, ziariști, jurnaliști, cetățeni care nu au avut decât o singură vină: au spus ceva neconvenabil pentru regimul aflat la putere sau au dezvoltat mai mult decât trebuia, nepermis de mult, capitalul românesc. Și pentru asta s-au dus la pușcărie. 

VEZI ȘI Consiliu PSD. Tăriceanu, discurs dur. Mesaj pentru Iohannis

Doamnă Prim Ministru, domnule Ministru al Justiției, m-am născut în România și aici voi muri. Vreau să știți că dincolo de ceea ce spun cei răi și cei minoritari, PSD-ul trebuie să facă dreptate până la capăt. Partidul social democrat și Parlamentul țării, organul suprem, legislativ al poporului român, trebuie să ducă la capăt reforma justiției, pentru ca cetățenii României, atunci când se adresează unui judecător, să fie convinși că li se va face dreptate. Nu cum este în acest moment", a declarat Marian Oprișan. 

CITEȘTE ȘI Mihai Fifor, nouă funcție în cadrul Consiliului Național al PSD