SED LEX îl acuză pe Dragoș Anastasiu de prostie

Alianța Sindicatelor Bugetarilor SED LEX reacționează dur la declarațiile lui Dragoș Anastasiu despre reducerea numărului bugetarilor. 

”Referitor la declarațiile belicoase ale reprezentantului Camerei de Comerț Româno-Germane, domnul Dragoș Anastasiu, facem următoarele precizări:

- dintr-o lipsă acută de cunoaștere (prostie chiar) majoritatea celor care fac referire la sistemul bugetar se gândesc la administrația publică.

- sistemul bugetar este compus din sistemul de ordine publică și siguranță națională, sistemul de învățământ, sistemul sănătății, sistemul administrației publice.

- administrația publică reprezintă un număr de 125.000 de posturi ocupate, din care 76.000 în administrația locală, iar diferența până la 125.000 în administrația publică centrală”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Alianța Națională a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, potrivit Mediafax. 

SED LEX continuă prin a preciza că ”Abia așteptăm să vedem cum o să reușească domnul Dragoș Anastasiu să dea afară 100.000 de profesori, 150.000 de angajați din sistemul sănătății, 70.000 din sistemul de ordine publică și siguranță națională și 80.000 de funcționari. Toate aceste declarații ale unor oameni nepregătiți, care pot ajunge în funcții publice pe criterii politice, nu fac decât să slăbească autoritatea statului, înmulțirea faptelor de evaziune fiscală, infracțiunilor, să vulnerabilizeze sistemul de ordine publică și siguranță națională, sistemul sănătății și sistemul de învățământ din România”. 

Aceștia mai precizează că declarațiile de acest tip fac din România un partener necredibil în ochii partenerilor europeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel