EXCLUSIV  Secvența cu Mihai Gâdea în lacrimi a schimbat viața unui om: Rugam toți asistenții să-mi caute fragmentul din emisiune

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Anul la capătul căruia ești viu este un an bun.

În 2018, în prag de Crăciun, Mihai Gâdea a anunțat că Robert Chirileanu, „un om minunat, un profesionist fabulos", a avut un accident de motocicletă și luptă pentru viața sa de pe un pat de spital. „Nu am niciun fel de dubiu că va învinge!", a spus atunci Mihai Gâdea. La finalul anului 2019, Robert a oferit o lecție despre cunoaștere, acceptare și adaptare, dar în același timp și un semnal: aveți grijă, viața se poate schimba într-o singură secundă.

Robert a dezvăluit, pentru DCNews, cât de mult a contat suportul oamenilor din jurul său în acea perioadă grea. „Mi se pare incredibil modul în care Dumnezeu a „ordonat" oamenii care mi-au stat alături, care au intervenit atunci când am avut cea mai mare nevoie de ei și care, rând pe rând, s-au „retras" discret, făcând loc altor oameni care m-au putut ajuta mai mult în acele perioade diferite de timp. O prietenă foarte bună, Kundri, m-a ajutat enorm încă din primele ore și mi-a stat alături mult timp, Mihai (n.r. Gâdea) m-a ajutat enorm, la fel Radu Tudor și Gabriel Leș. Foarte mulți oameni s-au rugat pentru mine și familia mea.

Părinții mei, Alina și Daniel veneau zilnic. Tatăl meu are la activ foarte multe nopți nedormite lângă patul meu, până când, treptat, Sebi Iosub, un alt prieten bun a început să facă „schimb de tură" cu el. După ce lucrurile au început să se stabilizeze și am trecut la recuperare într-un spital privat din Cluj, alți doi prieteni, Daniel Piturlea și Dragoș Penca, s-au oferit să mă ajute cu recuperarea foarte aproape de casă, aici la București. Lucru care a contat și contează enorm și pe care doar Dumnezeu putea să îl simtă, pentru că eram îngrijorat de cum și unde voi continua recuperarea, însă nu vorbisem cu nimeni despre stresul din mintea mea", a spus Robert Chirileanu.

Legat de secvența în care Mihai vorbea despre mine, cât timp am fost internat pe ATI, pentru că nu aveam voie să am telefon mobil, rugam toți asistenții de câteva ori pe zi sau seara, când mă simțeam mai deprimat să îmi caute fragmentul din emisiune cu bucata în care Mihai vorbea despre mine și spunea că este sigur că voi învinge. Aceea secvență din emisiune - în care Mihai vorbea plin de emoție despre mine și pe ecran era imaginea Karinei cu ochii înlăcrimați - mi-a dat aripi și, de fiecare dată când revedeam secvența, mă întărea și mai mult, pentru că simțeam că, dacă nu îmi revin, dezamăgesc foarte mulți oameni minunați", a povestit Robert Chirileanu pentru DCNews.

(w670)

De asemenea, a vorbit și despre trei momente importante din cariera sa: „Momentul cu Mihai a fost prin 2014, când o bătrână de 82 de ani din Rădăuți, Suceava, a fost adusă cu duba la audieri de către DNA. Mihai m-a rugat atunci să îl însoțesc până la Rădăuți la spitalul în care bătrâna era internată și să fac câteva fotografii, după care urma să se filmeze un interviu. Însă, când am ajuns la spital, pentru că echipa de filmare nu a fost lăsată să intre din motive politice, i-am sugerat lui Mihai că am putea filma interviul cu aparatul foto, în regim de cameră ascunsă. În felul acesta, am reușit să transmitem varianta bătrânei la Sinteza Zilei, depășind piedica pusă de un sistem bolnav." Continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel