Sectorul 6, mărțișoare care spun o poveste

Mărțișorul lucrat manual, care spune o poveste
Mărțișorul lucrat manual, care spune o poveste

Persoanele cu dizabilități aflate în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 revin și în acest an la Târgul de Mărțișor cu obiectele create de aceștia.

Mărțișorul lucrat manual, care spune o poveste, aduce cea mai multă bucurie și face să îți rămână primăvara în suflet. Ieșit din mâinile persoanelor cu dizabilități, pentru care șnurul în alb şi roşu semnifică speranță, mărţişorul ne îndeamnă la căldură și toleranță!

An de an, în preajma primăverii, persoanele cu dizabilități aflate în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 dovedesc că talentul și creativitatea pot depăşi orice handicap, fizic sau psihic, în cadrul atelierelor de creație în care realizează mărțișoare lucrate manual. Zi de zi, din mâinile lor prind viață fețe zâmbitoare făcute din nasturi, omuleți roșii și albi realizați din șnururi sau buburuze, flori cusute pe pânză. O terapie pentru ei, în care se implică cu gândul că mărţişoarele create vor fi admirate de toți cei care iubesc frumosul.

Când în procesul de creaţie este implicat şi principiul reciclării, conform căruia nimic nu se pierde, totul se refolosește, doamnele și domnișoarele cochete au ocazia de a purta o mică broșă, în formă de fluture, confecţionată dintr-o veche eşarfă de mătase, donată la magazinele caritabile SocialXChange din Sectorul 6. Totul se întâmplă în cadrul atelierelor de artă, acolo unde orice produs poate îmbrăca noi haine, cu parfum de primăvara!

"La mărțișoarele handmade au lucrat în ultimele săptămâni copiii și seniorii beneficiari ai serviciilor oferite de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Munca lor aşteaptă să fie admirată și răsplatită în cadrul Târgului de Mărțișor pe care îl organizăm cu această ocazie. Vă aşteptăm pe toţi!" a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Târgul de Mărțișor se desfășoară în perioada 25 februarie – 8 martie, între orele 09:00 – 21:00, în părculețul din fața intrării Centrului Comercial Drumul Taberelor, de pe Strada Brașov, nr 25.

Vezi si: EXCLUSIV Soluţie pentru ca bucureştenii să nu rămână fără apă caldă şi căldură. Gabriel Mutu: Suntem în criză de timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel